söndag 13 mars 2011

Bada bada bada...

Börjar känna mig liite mera hemmastadd i denna bostad. Har satt upp Tavlor, hyllor, tvättat första gången i tvättstugan, diskat i diskmaskinen som nu fungerar och tjejerna verkar verkligen trivas. Bara gardiner till köket som fattas. Tråkigt bara med detta väder som man blir rätt deppig av till och från. Vill ha sommar och grönska så man kan ta med sig ungarna ut utan tjocka overaller och mössor. Allt blir nog lite enklare då.

Igår var vi till badhuset med tjejerna för första gången. Frida var som vanligt liite misstänksam i början och visste inte om hon skulle gråta eller skratta den första stunden. Men hon mjuknade och tyckte det var superroligt efter en liten stund. Josefine tycker ju allt är roligt hon så det var inga problem med henne. Hon verkade till och med vilja simma själv. Hon försökte hoppa ur famnen ibland med det slutade bara med kallsupar :-) Hon får nog vänta ett tag innan hon kan klara sig på egen hand. När vi kom hem efter badstunden var dom såå nöjda resten av kvällen så detta ska vi absolut göra om Snart!

På kvällen var jag iväg med Emma på en liten meditationskurs, det var en munk från Dalarna som var där och hjälpte till. Coolt att få träffa en riktig munk :-) Det var väldigt avslappnande men vet inte om jag kommer fortsätta. Kul att prova på iaf.

Såg även melodifestivalen såklart, hejade på The Moniker Oh My God och Swingfly Me And My Drum men Eric var väl också okej. Alla röstar ju på honom för hans look men det kanske dom gör i Europa också :-)

Idag tog Erik Frida med sig för att åka och handla mat. Det kändes som en befrielse att bara ha ett barn hemma. HELT sjukt annorlunda. Ska försöka sära på dom ibland så dom också vänjer sig inför dagis då jag ansökt om att dom ska gå på olika avdelningar. Tror det är bäst för dom. Då kommer dom leka och ha roligt med andra barn och komma hem och tycka det är roligt att leka med varandra. Dom kommer också lära sig olika saker och kunna lära varandra sen hemma. Toppen!

Nu ska vi kolla på Bröllopsfotografen.

Hej Svejs **

Inga kommentarer: