onsdag 22 december 2010

Nu bär det iväg!


Så fin liten gunghäst.

Äntligen lite ledighet igen! Idag var sista dagen på praktiken detta år. Har ledigt ända fram tills den 3:e januari nu då vi börjar med det sista seminariumet för denna utbildning. YEY!! Hade halvtidsbedömning i måndags också och jag fick jättefina betyg, men de är klart, om man har en bra handledare så gör man också bra ifrån sig. Idag fick jag ge min första intramuskulära injektion på en riktig människa på hela utbildningen. Låter kanske konstigt men det har aldrig funnits tillfälle förut. Iaf så tyckte jag det var lite läskigt att sticka in nålen så där långt, ont gjorde det ju på patienten också, men samtidigt är det ju sånt som gör det här yrket lite roligt också :-)
Imorgon förmiddag åker vi hem till Sthlm för att fira jul. Det känns toppen att komma hem och få träffa familj och vänner. Väldigt länge sen jag träffade mamma och pappa nu, dom har inte sett tjejerna på flera månader så dom är helt andra pluppar nu, har hänt en hel del sen sist.
Idag hade vi lite besök av Eriks moster som var här och lämnade julklappar till tjejerna. Vi tänkte ta med alla julklappar hem och öppna på julafton men en stor gunghäst som Eriks mamma och pappa köpt fick tjejerna öppna idag. Dom förstod ju inte riktigt att det var ett paket och att dom skulle öppna det, och sen när pappret var borta var det mycket roligare att leka med det än med själva gunghästen :-)

Vi åker nog hem till karlstad igen på tisdag och sen blir det Billingsfors över nyår.

Vi har börjat försöka få tjejerna att somna i sina egna sängar. Har kört den här 5-minuters regeln och efter tre dagar har det verkligen gett resultat. Första kvällen skrek dom som aldrig förr i över 1 timme, igår grät dom kanske 30 minuter innan dom tillslut somnade och idag tog det inte mer än en kvart. Dessa nätter har dom också sovit HELA nätterna i sina sängar och har inte vaknat en endaste gång! Klart det är jobbigt att se dom vara så ledsna och J blev helt skogstokig och arg. Men när det ger resultat på så kort tid är det självklart värt det. I slutändan är detta nog bäst för oss alla fyra!

Nu ska jag dricka lite te och slappa innan läggdax. Imogron blir en låång dag.

Pappret var roligast att leka med!


Finaste lorpisarna!


Denna fina mössa hade pappa när han var liten, den passar mig nu :-)

1 kommentar:

AC sa...

Å dom har blivit så stora. Tänk att dom blir så annorlunda bara dom börjar gå. =) Hoppas ni mår bra!!